Milačić poziva Jokovića na TV duel: Skrivaš se kao Milo, ako odbiješ smatraću te političkom kukavicom
Marko Milačić

"Pogledaj me u oči"

Milačić poziva Jokovića na TV duel: Skrivaš se kao Milo, ako odbiješ smatraću te političkom kukavicom

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić pozvao je lidera SNP-a Vladimira Jokovića na TV duel, a kako je kazao, ako se Joković ne odazove smatraće ka političkom kukavicom.

Milačić navodi da Joković kao predsjednik SNP-a, već drugu emisiju na televizijama raspravlja o Pravoj Crnoj Gori i njemu, a da se kako dodaje nije udostojio da ga politički pogleda u oči.

"Gospodine Jokoviću, pošto, koliko vidim, imate potrebu da polemišete sa mnom i mojim stavovima, pozivam Vas na TV duel na temu Memoranduma koji ste potpisali, na televiziji na kojoj se vi osjećate najsigurnije i najkomfornije i koju Vi sami izaberete, da pričamo o čemu god hoćete, ali prvo o Memorandumu i Beranama, pa i o svemu drugom što imate da mi kažete, naravno ne iza leđa i kada Vam niko ne može odgovoriti. U sinoćnjem intervjuu, u maniru političkog osnovca i za rubriku “vjerovali ili ne”, dezinformišete javnost kako niste mogli lično da mi odgovorite u Skupštini, jer ste, kako rekoste, bili zauzeti na Odboru za ekonomiju, finansije i budžet. Svako ko umije da koristi internet i Youtube, vidjeće da ste vi lično bili u sali i dok sam kritikovao vaš Memorandum, ali i toliko puta dok sam govorio u poslednje vrijeme na druge teme. Zašto mi u oči ne odgovorite i pred cijelom Crnom Gorom, nego se u maniru Mila Djukanovića, sakrivate iza vama naklonjenih novinara i novinarskih pitanja, ni tada se ne baveći temom, već samo jeftinim etiketama i spinovima", kazao je Milačić.

Upitao je Jokovića gdje je hrabrost na koju se toliko često poziv?

Poručuje da u njegovom "neumjesnom hvatanju za slamku, Joković se poziva na druge partije većine koje nisu potpisale Memorandum".

"Reći ću Vam da ne znam ni jednog glasača koalicije Za budućnost Crne Gore koji se radovao Vašem Memorandumu, sem vaših nekoliko funkcionera SNP-a, na čelu sa vama, koji se ovih dana neuspješno upirete da javnost ubijedite kako je za Crnu Goru dobro da predstavnici vlasti potpisuju memorandume sa strateškim partnerima Mila Djukanovića, i to par dana nakon njihovog debakla sa povučenom interpelacijom. U njihovo ime ja pričam, u ime naroda koji nas je sve glasao a kojim se danas trguje. Pošto se u emisiji moglo čuti da sam jedini u našoj predizbornoj koaliciji protiv potpisanog Memoranduma, a kako ste vi jedini iz naše koalicije koji ga je potpisao, pozivam vas na TV duel da, zbog gradjana Crne Gore i pred gradjanima Crne Gore, ali i glasačima naše koalicije, popričamo o Memorandumu i svim najvažnijim političkim temama, odnosima u parlamentarnoj većini, Vladi i Vesni Bratić, i svemu drugom. Ukoliko skupite hrabrosti da se odazovete neka gradjani sami procijene ko je u “političkim pelenama”. Ukoliko se ne odazovete smatraću vas političkom kukavicom", zaključio je Milačić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.