Saša Grbović na čelu SNP-a u Pljevljima
Foto: Socijalistička narodna partija

Saša Grbović na čelu SNP-a u Pljevljima

Opštinski odbor je na prvoj sjednici u novom sazivu za predsjednika Opštinskog odbora SNP-a Pljevlja izabrao dr Sašu Grbovića, odlučeno je na Izbornoj konferenciji ove stranke.

Kako je saopšteno iz SNP-a, izbornoj konferenciji su prisustvovali izabrani predstavnici Mjesnih organizacija SNP-a u Pljevljima koji su izabrali novi Opštinski odbor koji broji 101 člana od kojih su 50 odsto  novi članovi Odbora.

Izbornoj konferenciji prisustvovao je predsjednik SNP Crne Gore Vladimir Joković.

Nakon završetka rada Izborne konferencije održana je sjednica novog Opštinskog odbora.

"Posle sjednice Opštinskog odbora upriličen je tradicionalni novogodišnji koktel OO SNP-a Pljevlja kojem su prisustvovali članovi i simpatizeri Socijalističke narodne partije, mnoge zvanice iz privrednog i društvenog života, predstavnici političkih i vjerskih organizacija i drugi gosti", zaključili iz ove partije.

 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.