Publika u Bijelom Polju uživala u nastupu beogradskog ansambla KOLO
Foto: Mediabiro

Publika u Bijelom Polju uživala u nastupu beogradskog ansambla KOLO

Beogradski Ansambl KOLO sinoć je nastupio pred publikom u Bijelo Polju.

Ansambl je, nakon četiri godine pauze, pred crnogorskom publikom nastupio na velikoj Sceni Crnogorskog narodnog pozorišta u Podgorici, i time započeo svoju turneju po Crnoj Gori.

Članica Ansambla Tijana Grčić kazala je da su svi koncerti protekli fenomenalno.

“Publika nas je sjajno dočekala. Vidi se da smo nedostajali ovoj publici, ali je i ona nama”, rekla je Grčić,prenosi Mediabiro.

Član Ansambla Đorđe Petrović rekao je da je turneja organizovana odlično.

“Jako mi je drago što sam u publici primijetio dosta djece. Raduje me jako kada vidim njihova lica koja nas prate sa punim interesovanjem”, kazao je Petrović.

On je dodao da se po reakciji publike može zaključiti da ima dosta poznavalaca ove umjetnosti.

“Rado ćemo se ovdje vraćati i drago nam je da imamo prijatelje u ovom gradu koji će nas u vijek ovako srdačno dočekivati”, dodao je Petrović.

On je napomenuo da je koncert u Bijelom Polju sedmi po redu.

“Kako vrijeme prolazi čini mi se da smo sve bolji i mislim da će ovo biti jedna uspješna turneja Ansambla KOLO”, poručio je Petrović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.