Putin: U dobrim sam odnosima sa Deda Mrazom, zahvalan sam mu na tome što mi je pomogao da postanem predsjednik
Vladimir Putin, Foto: Sputnjik

Putin: U dobrim sam odnosima sa Deda Mrazom, zahvalan sam mu na tome što mi je pomogao da postanem predsjednik

Vladimir Putin zahvalio je Deda Mrazu što mu je pomogao da postane predsjednik Rusije, gotovo 22 godine od dana njegovog ulaska u Kremlj, 31. decembra 1999. godine.

"Uvjek sam imao dobre odnose sa Deda Mrazom. Zahvalan sam mu što mi je pomogao da sa vama razgovoram u svojstvu predsjednika, ali sam još više zahvalan ruskom narodu koji mi je ukazao povjerenje za tu funkciju“, rekao je Putin novinarima koji su ga pitali kakve veze održava sa Deda Mrazom.

Putin je postao privremeni predsjednik Rusije posle ostavke Borisa Jeljcina 31. decembra 1999. i od tada upravlja sudbinom zemlje.

Međutim, u Rusiji Deda Mraz dijeli poklone u novogodišnjoj noći.

"Nadam se da će nam podijeliti poklone i ostvariti projekte zemlje i svakog građanina“, dodao je Putin na svojoj godišnjoj konferenciji za novinare.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.