Konatar: Predlog budžeta za narednu godinu ima podršku Građanskog pokreta URA i koalicije
Miloš Konatar, URA

"Bez otvorenih pitanja"

Konatar: Predlog budžeta za narednu godinu ima podršku Građanskog pokreta URA i koalicije "Crno na bijelo"

Predlog budžeta za narednu godinu ima podršku Građanskog pokreta URA i koalicije "Crno na bijelo", kazao je poslanik Miloš Konatar nakon današnjih konsultacija sa premijerom Zdravkom Krivokapićem.

Konatar je kazao da je razgovor sa predsjednikom Vlade bio kratak i sadržajan.

"Kao što vam je poznato, GP URA nije imala otvorenih pitanja vezanih za Budžet. Mi smo ovom predlogu bužeta pristupili vrlo konstruktivno i ozbiljno, nismo imali nerealanih zahtjeva i predloga koji bi obesmislili ovaj Predlog budžeta i učinili ga neizvodljivim. Od početka smo jasno dali podršku povećanju plata, smanjenju doprinosa za privredne subjekte", kazao je Konatar novinarima, prenosi RTCG.

Osim o budžetiu, kako je kazao, na sastanku su se dotakli priče o neophodnosti reformi u tužilaštvu i izglasavanja Tužilačkog savjeta, kako bi se nastavilo sa beskompromisnom borbom protiv kriminala i korupcije.

"Na izmaku smo 2022. godine, a i dalje nemamo Tužilaški savjet i reforme u tužilaštvu", istakao je Konatar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.