Publika u Herceg Novom uživala u nastupu beogradskog ansambla Kolo
Foto: Mediabiro

Publika u Herceg Novom uživala u nastupu beogradskog ansambla Kolo

Beogradski Ansambl KOLO večeras je nastupio pred publikom u Herceg Novom.

Ansambl je, nakon četiri godine pauze, pred crnogorskom publikom nastupio na velikoj Sceni Crnogorskog narodnog pozorišta u Podgorici, i time započeo svoju turneju po Crnoj Gori,

Pred večerašnji nastup u Herceg Novom, Tamara Vidaković, član Ansambla KOLO, kazala je da je publika u Podgorici i Tivtu  bila fenomenalna.

"Ipak večeras u Herceg Novom, koji je meni najdraži grad, očekujem zaista dobar jedan koncert i atmosferu. Poslije ovoga smo još malo na moru, a onda poslije  nastavljamo za Kolašin, Bijelo Polje, Mojkovac i Nikšić“, rekla je Vidaković agenciji Mediabiro.

Ona je dodala da očekuje lijepu i dobru turneju, ističući da im je u Ansamblu mnogo drago što poslije toliko vremena imaju napokon jednu veću turneju, i to baš u Crnoj Gori.

Ona je i dodala da imaju praksu da svaku sezona ima svoj specifičan naziv.

"Ovaj put je naziv "Iskorak“ iz prostog razloga što radimo i na nekim novim projektima, trudimo se i da poboljšamo postojeći program i da se prikažemo publici u nekom novom svijetlu, ali da očuvamo tradiciju“, kazala je Vidaković.

Član Ansambla Milan Radovanović rekao je da Herceg Novi „stara scena za njih“.

"Ima li smo jednu malu pauzu dovoljnu da se ljude zažele nas. Daćemo sve od sebe da večeras iznjedrimo sve najbolje iz publike“, poručio je Radovanović prije nastupa.

On je kazao da od publike očekuje puno dobre energije.

"Ovdje je uvijek bila dobra publika. Tako da ne vidim razlog zašto to ne bi bio slučaj i večeras“, kazao je Radovanović.

Član Ansambla Krsto Sijerković kazao je da tokom nastupa očekuje dosta emocije od publike.

On je napomenuo da su organizovali deset koncerata i da je ovaj za njega na prvom mjestu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.