Nakon dva bračna neuspjeha, 34 godine mlađa Ružica osvojila je Bebekovo srce
Foto: Azra

Nakon dva bračna neuspjeha, 34 godine mlađa Ružica osvojila je Bebekovo srce

Pjevač Željko Bebek bio je oženjen dva puta, ali je sreću pronašao kraj treće supruge Ružice koja je od njega mlađa čak 34 godine. Bebek i Ružica u braku su već 18 godina.

Pjevač je tokom svih ovih godina imao puno uspona i padova. Međutim, svaki mu je poslužio da krene dalje i bude jedan od najcjenjenijih muzičara na ovim prostorima.

¨Nema tu posebne tajne za uspješan brak, ili vam se desi da sretnete pravu osobu ili ne. Ja sam imao tu sreću da je sretnem na vrijeme i da smo srodne duše. To nam je osiguralo da smo zajedno na porodičnom i životnom putu, da uživamo u istim stvarima. Uvijek se trudimo da cijenimo jedno drugo i poštujemo odnos. To je ono što je najbitnije i što je lijepo u odnosu makar bilo i na dnevnoj bazi, rekao je on jednom prilikom.On je također svojevremeno rekao da se u sadašnju suprugu zaljubio na prvi pogled i da je odmah znao da je ona prava.¨ saopštio je Bebek u razgovoru za magazin 'Azra'.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.