17.decembra novogodišnji koncert KUD-a Tekstilac
Foto: Kodex, ilustracija

Bijelo Polje

17.decembra novogodišnji koncert KUD-a Tekstilac

Novogodišnji koncert Kulturno - umjetničkog društva „Tekstilacˮ održaće se u petak, 17. decembra, u velikoj sali JU Centar za kulturu ,,Vojislav Bulatović Strunjo'', sa početkom u 19h.

"Naši čuvari tradicije i kulturne baštine će kroz igru, pjesmu i bogatstvo narodnih nošnji predstaviti kulturnu baštinu naroda Crne Gore. Na koncertu će nastupiti i gosti: Petar Jokić, Petar Novaković, Vasilije Knežević i Radomir Kruščic", saopšteno je iz bjelopoljskog Centra za kulturu.

Ulaznice, po cijeni od 2 eura, mogu se kupiti na biletarnici JU Centar za kulturu „Vojislav Bulatović Strunjoˮ na dan izvođenja koncerta, u periodu od 11 do 13h i od 18 do 19h.

Koncert će se kako je saopšteno, izvesti u skladu sa važećim epidemijskim mjerama, uz prisustvo najviše 100 posjetilaca.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.