Poraz od Gran Kanarije: Zakazao šut sa distance, malo falilo za preokret
Ilustracija

Poraz od Gran Kanarije: Zakazao šut sa distance, malo falilo za preokret

Košarkaši Budućnost Volija izgubili su od Gran Kanarije 76:83 u 7. kolu Eurokupa (19:24, 22:25,15:21, 20:13).

Utakmica u kojoj su plavi momci imali veliki problem sa šutem, sa samo procentom od 36,9 odsto. Posebno je zakazao šut sa perimetra u kojem su od 19 pokušaja samo 4 puta bili precizni. 

"Sa druge strane imali smo ekipu koja je večeras imala svoju šutersku noć i koja je ubacila polovinu svojih upućenih šuteva sa linije 6,75. 

Ipak i pored velike prednosti, naši momci su uspjeli da utakmicu sa dvije sjajne serije u posljednjoj dionicu odvuku u egal i tako donesu na kraju neizvjesnu završnicu. 

Sa 19 poena spustili smo se na 5, nošeni sjajnom atmosferom sa tribina Morače, pogotovo iz kopa u kojem su naši "Varvari", ali nismo imali snage za iznenađenje", navodi se u izvještaju kluba Budućnost Voli.

Trener Aleksandar Džikić se odlučuo za petorku Džastin Kobs, Edin Atić, Vladimir Micov, Marko Jagodić Kuridža i Zoran Nikolić. 

Džastin Kobs je na ovoj utakmici dao 18 poena (5 asistencija), Rid je meč završio sa 16 poena, Di Džej Sili je dao 13, Edin Atić 11. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.