Varvari nisu zaboravili tragično stradale drugove Marka i Miljana
Foto: CDM

Varvari nisu zaboravili tragično stradale drugove Marka i Miljana

Navijači Budućnosti nisu zaboravili drugove sa tribine Marka Lazarevića i Miljana Bobičića, koji su prije dvije godine tragično izgubili živote kada su krenuli na utakmicu fudbalskog kluba protiv Grblja.

Nažalost, sa tog gostovanja nisu se vratili, a večeras su tokom utakmice Evrokupa protiv Gran Kanarije popularni Varvari navijali za izabranike Aleksandra Džikića i u njihovo ime:

“Tribina je sve jača, to je bio vaš san, živite sa nama kroz svaku pjesmu i dan”, pisalo je na transparentu navijača podgoričkog kluba,prenosi CDM.

Miljan i Marko bili su uvijek uz Budućnost, gdje god igrala i na kraju su živote izgubili u želji da gledaju voljeni klub.

Večeras je cijela “Morača” bila na nogama kada su navijači skandirali njihova imena.

Pristalice “plavih” nikada ih neće zaboraviti, a sportisti će na parketu ili fudbalskom terenu imati uvijek motiv više da pruže maksimum…

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.