Osumnjičeni da su vadili šljunka, zaradili krivične prijave
Ilustracija

Zbog nelegalne eksploatacije šljunka osumnjičene tri osobe

Osumnjičeni da su vadili šljunka, zaradili krivične prijave

Službenici Uprave policije su juče i danas u sklopu predmeta "Šljunak“ podnijeli Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici dvije krivične prijave protiv tri fizička i dva pravna lica.

Krivično je procesuirano pravno lice "PE-MAR“, te i odgovorno lice u tom pravnom licu, P.M. (43) zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno bavljenje privrednom, bankarskom, berzanskom i djelatnošću osiguranja i krivično djelo protivpravno zauzimanje zemljišta

Osim toga, podnijeta je krivična prijava protiv ortačkog društva "Milonjić i ortaci“ OD Podgorica koje se tereti za krivično djelo nedozvoljeno bavljenje privrednom, bankarskom, berzanskom i djelatnošću osiguranja.

Takođe, krivična prijava je podnijeta protiv odgovornog lice u ovom ortačkom društvu Ž.M. (63) i protiv P.M. (21), radno angažovanog u ovom ortačkom društvu, zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno bavljenje privrednom, bankarskom, berzanskom i djelatnošću osiguranja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.