Crna Gora posle velikog preokreta izgubila od Srbije

Rukometašice Srbije se u prvom kolu glavne runde Svjetskog šampionata pobijedile Crnu Goru sa 27:25 (14:18), pa su sačuvali izglede i prilično realne šanse da mogu do četvrtfinala. Srbiji ostaju dueli sa Francuskom i Slovenijom, dok će Crna Gora igrati protiv Rusije i Poljske.

Srbija je iz prvog kruga takmičenja prenijela dva boda zahvaljujući trijumfu protiv Poljske (25:21), dok je Crna Gora bez bodova. Srbija sada ima četiri boda, nastavlja borbu za plasman među osam najboljih, dok je Crna Gora ostala bez izgleda da stigne do mjesta u četvrtfinalu.

Prevagu na tasu Srbije, donijele su Radojević sa osam, Stoiljković sa sedam, Janjušević sa četiri i Stamenić sa tri gola. Kod Crne Gore, raspoložene za igru u napadu, bile su Radičević sa osam, Pavićević sa pet, odnosno Grbić i Premović sa po četiri gola.

U prvom meču grupe 1 današnjeg programa Rusija i Slovenija su odigrale neriješeno 26:26, a od 20:30 časova igraju Francuska i Poljska.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.