DPS Danilovgrad: Današnji dan podsjetnik da naš grad stoji na braniku onima koji žele uniziti Crnu Goru
Demokratska partija socijalista

DPS Danilovgrad: Današnji dan podsjetnik da naš grad stoji na braniku onima koji žele uniziti Crnu Goru

Danilovgrad danas obilježava svoj praznik. Grad heroja danas podsjeća na obavezu čuvanja slobodarskog duha i njegovanja antifašističkih vrijednosti. Zlatnim slovima se naš grad upisao na stranicama slavne crnogorske istorije kroz borbe koje su vodili oni koji su u njemu ponikli. Danas Danilovgrad stoji na braniku onoga što Crnu Goru čini državom dostojnom društva najrazvijenijih evropskih država, što nova državna vlast svim silama nastoji da unizi, ponizi i ruinira, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista.

Ovaj praznik kako navode je podsjetnik na dane u kojima je grad prkosio napadima onih koji su ovoj državi htjeli oduzeti pravo na slobodu koja je ujedno garantovala i život.

"Zato danas pamtimo one koji su pali da bi ovaj grad živio i obilježavamo 75 godina od dana kad je pokidao okove i vinuo se u prostor vječne slobode. Lokalna vlast u Danilovgradu, predvođena DPS-om, nastaviće da radi posvećeno i vrijedno u cilju očuvanja domaćinskog ambijenta, poboljšanju kvaliteta života građanki i građana, kao i jačanju institucionalnih kapaciteta. Ovim putem našim sugrađanima i sugrađankama čestitamo 9. decembar uz želju da naš Danilovgrad nastavi da odolijeva svemu onome što se kosi sa onim što čini srž njegovog bića", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.