Moćna Budućnost na pogon Nikolića i Silija srušila Promiteas u Patri
Ilustracija

Moćna Budućnost na pogon Nikolića i Silija srušila Promiteas u Patri

Košarkaši Budućnost Volija ubjedljivo su savladali grčki Promiteas na gostovanju u okviru 6. kola Evrokupa 60:89 (10:24, 25:17, 8:25, 17:23).

Ponovo skraćene rotacije sa samo osam igrača i ponovo taj divan borbeni duh koji plijeni Budućnost doveo je do nove važne pobjede u prestižnom evropskom takmičenju. 

Sjajno izdanje trija Zoran Nikolić, Di Džej Sili i Džastin Kobs. 

"Posebno je oduševio Nikolić u prvom poluvremenu nevjerovatnim izdanjem kada je izgledalo da ne može da promaši, da bi Di Džej u trećoj dionici pogađao sa lakoćom i sa perimetra i iz ulaza, kao i sa linije slobodnih. 

Posebno smo u odbrani dominirali gdje smo u dvije četvrtine protivnika držalina 10 i 8 poena razlike", navode iz KK Budućnost Voli.

Trener Aleksandar Džikić opredijelio se za petorku Džastin Kobs, Edin Atić, Vladimir Micov,  Marko Jagodić Kuridža i Zoran Nikolić.

Di Džej Sili je meč završio sa 29 poena, Zoran Nikolić je imao dabl dabl sa 20 poena i 10 skokva, Džastin Kobs je ubacio 17 uz po 5 asistencija i skokova, a Marko Jagodić Kuridža je meč završio sa 7 poena i 7 asistencija. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.