Đukanović: Treba imati obraz debeo kao đon pa dozvoliti ovakvu bahatost u zemlji
Milo Đukanović

"Optimista sam da će doći do pada Vlade"

Đukanović: Treba imati obraz debeo kao đon pa dozvoliti ovakvu bahatost u zemlji

Nemojte očekivati od mene da podliježem političkom populizmu, trenutno je na sceni politički cirkus, poručio je iz Danilovgrada predsjednik države Milo Đukanović.

“Ako u Crnoj Gori zavlada politika slična rijalitiju ja neću biti njen akter”, kazao je Đukanović.

Na pitanje novinara šta misli da li postoji većina za smjenu Vlade,  kaže da ne može tek tako da ocjenjuje, ali da je optimista da će doći do pada Vlade.

“Potonja je ura da se inicira inicijativa za smjenu”, poručio je Đukanović.

Smatra da je za ovih 15 mjeseci izgubljeno vrijeme za Crnu Goru zahvaljujući ovoj Vladi.

“Komična je zaglušujuća galama koju stvaraju jer su slabiji i beznačajniji”, kazao je Đukanović komentarišući godinu dana rada Vlade.

Komenatarisao je i današnju poruku direktora firme Uniprom, u čijem vlasništvu je Kombinat aluminijuma Podgorica (KAP) Veselina Pejovića koji je najavio gašenje KAP-a, te da će bez posla ostati preko 500 radnika.

“Mi danas iz političkih razloga imamo to da se ugasio posljednji privredni subjekat. Treba imati obraz debeo kao đon pa dozvoliti da se ovakva bahatost odvija u našoj zemlji. Prava vlada bi učinila sve da sačuva investitore, a sadašnja se prema njima, ipak, određuje revanšistički”, kazao je Đukanović.

Kompanija Uniprom, koja je vlasnik KAP-a, najavila je ranije da će obustaviti proizvodnju zbog visokih cijena struje i otpustiti 500 radnika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.