Vukotić kandidovan za sportistu godine ispred Džiu džicu saveza Crne Gore
Stefan Vukotić

Vukotić kandidovan za sportistu godine ispred Džiu džicu saveza Crne Gore

Kako je saopšteno iz tog saveza Vukotić je imao vrlo uspješnu godinu.

“Na rang listi Evropske džiu džicu federacije Stefan se nalazi na prvom mjestu u disciplini duo miks šou, a na drugom u disciplini duo miks klasik, koja se nalazi na programu Svjetskih igara. I na rang listi Svjetske federacije Vukotić se nalazi na prvoj poziciji u disciplini duo miks šou, na trećem mjestu u muškom duo klasiku, a na četvrtom u muškom duo šou, kao i disciplini duo miks klasik”, stoji u saopštenju i dodaje:

“Upravo će u duo miks klasiku Stefan Vukotić sa svojom partnerkom Lidijom Caković nastupiti naredne godine u Sjedinjenim Američkim Državama na Svjetskim igrama, koje predstavljaju pandan Olimpijskim igrama u neolimpijskim sportovima. Svjetske igre se održavaju svake četvrte godine, a za nastup na ovom takmičenju se sakupljaju bodovi u četvorogodišnjem ciklusu. U konačnom poretku, u konkurenciji 50 najbojih svjetskih duo parova Stefan i Lidija se nalaze na četvrtom mjestu. Učešće na Svjetskim igrama u SAD biće kruna karijere za Stefana Vukotića”, prenosi Cdm.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.