Srušila se zgrada u Francuskoj, četiri osobe nestale
Sa mjesta nesreće

Jaka eksplozija

Srušila se zgrada u Francuskoj, četiri osobe nestale

U eksploziji koja je jutros srušila trospratnu stambenu zgradu na južnoj francuskoj obali Sredozemnog mora, četiri osobe se vode kao nestale, a četiri su povrijeđene.

Vatrogasci pretražuju ruševine tragajući za nestalima.

Vlasti u južnom regionu Var saopštile su da je jedna osoba u kritičnom stanju izvučena iz ruševina, a troje je zatražilo hitnu medicinsku pomoć nakon eksplozije koja se dogodila rano jutros u primorskom gradu Sanari-sur-Mer.

„Četiri osobe su nestale i strahuje se da su zatrpane ispod gomile ruševina“, saopštile su vlasti Vara.

Uzrok eksplozije se još ne zna, ali vlasti u Varu su objavile da su oni koji su prvi došli na lice mjesta osjetili jak miris plina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.