DPS: Zbog neprofesionalnog odnosa aktuelnog ministra trpi kompletan sistem socijalne politike
DPS

DPS: Zbog neprofesionalnog odnosa aktuelnog ministra trpi kompletan sistem socijalne politike

Današnji natpisu u medijima, kojim je javnost obaviještena da je ministra Spajića napustila prva saradnica nadležna za resor socijalnog staranja, još jedna je potvrda kakvo rasulo vlada u ovom resoru, navodi se u saopštenju Komisije za zdravstvo i socijalnu politiku DPS.

Dnevne novine objavile su danas da je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja, na čijem je čelu Milojko Spajić, napustila je v.d. generalna direktorica Direktorata za socijalno staranje i dječju zaštitu Marija Stajović, i o tome sinoć kasno pismenim putem obavijestila kolege.

Iz DPS-a ističu da je javnost u prilici da vidi da zbog neslaganja i neprofesionalnog odnosa aktuelnog ministra finansija i socijalnog staranja i njegovih prvih saradnika, trpi kompletan sistem socijalne politike koji je sa ministrom Spajićem na čelu resora, dotakao najniže grane ikada.

"Kao nekome ko se odlučio, na jedino častan potez, nakon kolapsa u sistemu socijalnog staranja želimo uspjeh na novom poslu, a ministru Spajiću i njegovim saradnicima ovog puta poručujemo: Marijino pismo je odgovor na sve ono na šta smo vam ukazivali posljednjih 12 mjeseci", saopšteno je iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.