Bizaran propust u Somboru: Lampicama ukrasili drvo na kojem su čitulje
Foto: Sombor Njuz

Bizaran propust u Somboru: Lampicama ukrasili drvo na kojem su čitulje

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo“ u Somboru su napravili bizaran propust - pa su lampicama ukrasili drvo na kojem su nalijepljene čitulje. Rezultat je malo neukusan prizor o kojem je izvijestio lokalni portal "Sombor njuz".

Novogodišnja rasvjeta je postavljena na najprometnijim somborskim ulicama, u užem centru grada, a okićena je i Gradska kuća i okolina „Ćelavog trga“.

Upravo ovde se nepažnjom radnika koji postavljaju ukrase, ili iz nekog drugog razloga, dogodio ozbiljan propust, piše Sombor Njuz.

Na drveću ispred Gradske kuće je postavljena novogodišnja rasvjeta, što na prvi pogled zaista lijepo izgleda.

Međutim, kada se malo bolje pogleda, lako je uočiti da su praznične lampice postavljene preko smrtovnica koje su ranije postavljene na pomenuto drveće, što je najblaže rečeno, neumjesno.

Preko dana to i nije toliko uočljivo, ali kada se uveče upali rasveta i novogodišnji ukrasi zasvijetle preko lica preminulih sugrađana, to izgleda ne samo prilično jezivo, već kao potpuno nepoštovanje osoba čija imena i fotografije se nalaze na čituljama i njihovim porodicama..

Iz nekog razloga, radnici koji su postavljali rasvjetu nisu skinuli umrlice sa drveća prije montaže. Drveće nije oglasna tabla, ali u Somboru je od davnina praksa da se umrlice kače po njima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.