Reper Lil Vejn pucao u svog telohranitelja
Lil Vejn, Foto: Getty images

Reper Lil Vejn pucao u svog telohranitelja

Prema izvoru TMZ portala, telohranitelj repera je ispričao policiji kako su se on i Lil Vejn posvađali, što je eskaliralo u tuču, a na kraju je potegnuto i oružje.

Popularni američki reper Lil Vejn navodno je pucao na člana svog obezbjeđenja, nakon što je u njegovoj kući došlo do rasprave, a policija trenutno istražuje slučaj, prenose svjetski mediji.

Sve se odigralo u domu Lil Vejna, kada je reper nakon kraće verbalne svađe rekao članu svog obezbjeđenja da napusti kuću, ali je on prije odlaska želio da ode do toaleta.

Sa druge strane, reper je za isti portal negirao ove navode, tvrdeći da čak i ne posjeduje vatreno oružje.

Nezvanični izvor iz policije za američke medije ipak govori da je više članova obezbjeđenja repera u izjavi reklo kako se u rukama Lil Vejna našla automatska puška AR-15, ali da nije direktno pucao u svog telohranitelja.

Svađa je počela zbog toga što je Lil Vejn optužio telohranitelja da ga fotografiše i prodaje slike medijima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.