Od ponoći sve cijene goriva jeftinije četiri do pet centi
Ilustracija

Ministarstvo kapitalnih investicija

Od ponoći sve cijene goriva jeftinije četiri do pet centi

Sve vrste goriva od ponoći će u Crnoj Gori pojeftiniti četiri do pet centa, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

Iz Ministarstva kapitalnih investicija su saopštili da će cijene eurosupera 95 i 98 biti od ponoći niže po četiri centa i iznosiće 1,39 eura, odnosno 1,43 eura.

Eurodizel i lož ulje od ponoći će pojeftiniti po pet centi i narednih 15 dana će koštati 1,27 eura, odnosno 1,24 eura.

Posljednje promjene cijena goriva bile su 23. novembra, kada su sve vrste goriva pojeftinile jedan do tri centa.

Prema odredbama Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 20. decembra, a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 21. decembra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.