Ražnatović: DPS ostao najjači na Cetinju, očekujemo koaliciju sa prirodnim saveznicima
Miloš Ražnatović

Ražnatović: DPS ostao najjači na Cetinju, očekujemo koaliciju sa prirodnim saveznicima

Demokratska partija socijalista ostala je najjača partija na Cetinju, kazao je nosilac liste „Da vratimo ponos Crnoj Gori! DPS Milo Đukanović” Miloš Ražnatović.

Ražnatović je istakao da prema prvim preliminarnim rezultatima imaju oko 42-43% osvojenih glasova.

"Vjerovatno ćemo imati određeni pad u odnosu na ono što su bila naša očekivanja. Želio bih da se zahvalim svim učesnicima ovih izbora na jednoj korektnoj i fer kampanji. Očekujemo da će DPS i naredne četiri godine biti okosnica lokalne vlasti kao što je to bila i u prethodne četiri godine. Očekujemo koalicionu vlast sa onim političkim subjektima koji dijele naše zajedničke političke platforme i nadam se da ćemo u naredne četiri godine imati jednu stabilnu vlast na Cetinju. Svi ovi naši prirodni saveznici sa DPS su osvojili preko 70 odsto glasova, tako da možemo reći da smo zadovoljni. Kao najjača parija imali smo ambicije da pokušamo da samostalno osvojimo vlast ali to ovoga puta nije uspjelo i nadamo se da ćemo sa našim prirodnim koalicionim partnerima imati uspješnu lokalnu upravu koja će u naredne četiri godine raditi na zadovoljstvo svih građana Cetinja",  poručio je Ražnatović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.