DPS-u 17 mandata u Petnjici, slavlje na ulicama(VIDEO)
Erol Muratović, foto: TVCG

DPS-u 17 mandata u Petnjici, slavlje na ulicama(VIDEO)

Predsjednik Opštinske izborne komisije Petnjica Adis Duraković kazao je da je na 100 odsto prerojanih gasačkih lisitća Demokratska partija socijalista (DPS) osvojila 17 od 31 odborničkog mjesta.

"Stranka pravde i pomirenja osvojila je 3 mandata, SDP 1 mandat, SD 2 mandata, BS 6 mandata, DPS 17 mandata, Demokrate 2 mandata. SNP je bez mandata", rekao je Duraković.

Nosilac liste DPS-a u Petnjici Erol Muratović kazao je da je ta partija osvojila apsolutnu većinu. On je je za TVCG kazao da za sada imaju 17 mandata u toj opštini.

Muratović je poručio da DPS ima apsolutnu većinu i da će nastaviti da vodi opštinu.

"Ovdje nema poraženih i pozivam sve Petnjičane da zajedno razvijamo našu opštinu", kazao je Muratović za TVCG.

DPS je pobjedu u Petnjici proslavio i na ulicama.

Iz SPP ipak kažu da lokalna politička scena neće biti baš kao što je bila i da su oni osvojili sigurna tri mandata, kao što su i očekivali.

DPS je u prethodnom sazivu imao 20 odbornika, a SPP samo jednog.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.