Smolović: Na pragu smo ubjedljive pobjede, građani da ostanu mirni i ne nasijedaju na provokacije
Predrag Smolović

Smolović: Na pragu smo ubjedljive pobjede, građani da ostanu mirni i ne nasijedaju na provokacije

"Lista "Mojkovac - naša kuća!" na pragu je da ostvari ubjedljivu pobjedu na lokalnim izborima koji se održavaju danas", saopštio je Predrag Smolović, nosilac liste "Mojkovac naša kuća - Milo Đukanović".

Smolović je istakao da svi podaci koje dobijaju sa terena govore u prilog tome da će ostvariti apsolutnu pobjedu i da će nastaviti da u narednom četvorogodištu vršimo vlast.

"Pozivamo još jednom sve naše podržavaoce da iskoriste svoje biračko pravo kako bi naša pobjeda bila što ubjedljivija i molim sve da ostanu strpljivi i da ne nasijedaju na provokacije naše političke konkurencije koja je svjesna da je čeka ubjedljiv poraz u Mojkovcu", poručio je Smolović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.