Kašćelan: Vjerujem u apsolutnu pobjedu DPS-a
Aleksandar Kašćelan

Kašćelan: Vjerujem u apsolutnu pobjedu DPS-a

Očekujem da će izborni dan proteći u mirnoj i demokratskoj atmosferi, kako to priliči nama Cetinjanima, saopštio je gradonačelnik Cetinja Aleksandar Kašćelan nakon glasanja na biračkom mjestu KUD "Njegoš".

On je istakao da  izbori nijesu samo važni za Prijestonicu.

"Veoma su značajni za dalji napredak Cre Gore i test su za predstojeće izbore u ostalim crnogorskim opštinama. Vjerujem u apsolutnu pobjedu Demokratske partije socijalista. Pozivam
građane da nam daju podršku da formiramo vlast kako bi završili postojeće projekte i nastavili dalje u nove pobjede", kazao je danas Kašćelan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.