Vandalizam u Podgorici ponovo na djelu: Uništene zelene površine, grafiti na šetalištu(FOTO)
Foto: Facebook

Vandalizam u Podgorici ponovo na djelu: Uništene zelene površine, grafiti na šetalištu(FOTO)

Vandali su ponovo u Podgorici uništili neke od najvažnijih projekata, saopšteno je iz Glavnog grada.

"Nažalost, ponovo svjedočimo ružnim slikama iz našeg grada, i to na nekim od najvažnijih projekata čija realizacija je izazvala veliko zadovoljstvo među sugrađanima u prethodnim mjesecima", navodi se na Facebooku Glavnog grada.

Nesavjesni pojedinci su kako se navodi, uništili zelenu površinu na nedavno izgrađenoj sportsko-rekreativnoj zoni na Zlatici, a na šetalištu uz rijeku Moraču, gdje radovi još uvijek traju, ispisani su grafiti.

"Apelujemo na sve građane Podgorice da čuvaju javne površine i sadržaje u čiju izgradnju se ulaže veliki rad i trud, kao i finansijska sredstva, koja će umjesto u nove sadržaje, zahvaljujući ovakvom odnosu pojedinaca, biti uložena u sanaciju štete", zaključuje se u objavi Glavnog grada.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.