Pjevaču se bore za život nakon grupne tuče u kojoj je učestvovao
Ilustracija

U Novom Sadu

Pjevaču se bore za život nakon grupne tuče u kojoj je učestvovao

U masovnoj tuči, koja se dogodila sinoć ispred kafića “Prag” u Spensu u Novom Sadu, teško je povrijeđen je pevač Strahinja M. (27).

“Pacijent S. M. (27) primljen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine zbog ubodne rane sa lijeve strane grudnog koša. Nakon kliničkog pregleda, laboratorijskih ispitivanja i radiološke obrade verifikuje povreda srca i pluća te hitno indikuje i operativno liječenje. U daljem toku nakon operativnog liječenja pacijent je hemodinamski nestabilan u teškom opštem stanju i smješten na kliniku za intenzivnu terapiju i reanimaciju radi daljeg konzervativnog tretmana”, kažu iz KCV za Blic.

Inače, povrijeđeni muškarac je pjevač u lokalnim klubovima. Mjesto u kome je izbio napad poznato je po tome što izlaze navijači.

Prema pisanju Blica tuča se dogodila sinoć, a u njoj su korišćeni noževi. Zasad nije poznat motiv tuče.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.