Đoković pokazao zašto je najveći: Nakon poraza Srbije u polufinalu Dejvis kupa grlio članove hrvatskog tima
Đoković nakon poraza prišao svakom članu reprezentacije Hrvatske pojedinačno, Foto: Anadolija

Đoković pokazao zašto je najveći: Nakon poraza Srbije u polufinalu Dejvis kupa grlio članove hrvatskog tima

Gest prvog tenisera svijeta nakon poraza Srbije od Hrvatske izazvao je komplimente sportskog svijeta.

"Bez obzira što se dogodi na terenu, među nama i tim momcima postoji respekt i prijateljstvo, na terenu i van njega. To je zaista lepo, jer time šaljemo jednu pozitivnu poruku“.

Riječi Novaka Đokovića uoči polufinalnog meča teniskog Davis kupa između selekcija Srbije i Hrvatske, koji je sam po sebi uvijek izlazi iz granica sporta, nisu bile samo priča uprazno, jer je prvi reket svijeta to i demonstrirao na terenu.

Čestitke za svakog člana ekipe

Srbija je u duelu u Madridu izgubila 1:2, no, i pored toga što je porazom od Hrvatske ostala bez nastupa u finalu, Đoković je pokazao šta je sportsko ponašanje.

Nakon odlučujućeg meča parova, koji je Đoković u dublu sa Filipom Krajinovićem izgubio od hrvatskog para Mate Pavić i Nikola Mektić, najbolji teniser svijeta čestitao je svakom članu hrvatske reprezentacije.

Zagrlio je svakoga od njih i poželio im sreću u finalu, a taj njegov gest izazvao je komplimente sportskog svijeta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.