Kljajić: Brzo će i izbori, pa će se politički i partijski ambijent u Beranama promijeniti
Kljajić

"Čelnike lokalne vlasti zanimaju samo lični interesi"

Kljajić: Brzo će i izbori, pa će se politički i partijski ambijent u Beranama promijeniti

Činjenicom da su svoju Odluku o jednokratnoj novčanoj nadoknadi za novorođeno dijete povukli sa Dnevnog reda, te glasali protiv našeg dobro koncipiranog prijedloga ovakve odluke, odbornici vlasti (DF-SNP-Demokrate) su jasno pokazali i potvrdili da ih zanimaju samo lični interesi, saopštila je Lidija Kljajić predsjednica Opštinskog odbora DPS Berane.

Upravo na to, kako kaže, dominantno obilježje beranske lokalne vlasti - da brinu isključivo o ličnim interesima - su više puta upozoravali sugrađane. 

"Uz okolnost da se suočavamo sa alarmantnom situacijom negativnog prirodnog priraštaja posljednjih mjeseci i sve češćeg iseljavanja iz Berana mladih bračnih parova, očigledno je da je opšti interes građana, ovoj lokalnoj vlasti,  bio i ostao u drugom planu.  Međutim, i njima se polako nazire kraj. Jučerašnje  vraćanje mandata građanima od strane jednog odbornika vlasti (DNP) označilo je i suštinski da ova nezdrava koalicija više ne postoji.

Demokratska partija socijalista će i dalje predlagati odluke i rješenja koja su od opšteg interesa i na korist svih naših sugrađana. Brzo će i izbori, pa će se politički i partijski ambijent u Beranama promijeniti, eliminisanjem ove neodgovorne i ličnointeresne grupacije i saniranjem štete koju su nanijeli našoj opštini", zaključila je Kljajić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.