Ben Aflek o

Ben Aflek o "novoj-staroj" vezi sa Dženifer: Zahvalan sam što sam dobio drugu šansu

Nakon što su Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili vezu nakon 19 godina, stalna su meta medija za koje ipak ne govore tako često o svojoj ljubavi. Međutim, glumac je sada, prvi put, odlučio da progovori o njihovoj vezi ističući da je veoma zahvalan što je dobio drugu šansu kod Dženifer, kao i priliku da sve greške iz prošlosti ispravi.

"Život je težak i stalno padamo i nadamo se da ćemo nešto naučiti iz tih padova. Jedina stvar koju morate da uradite jeste da drugu šansu iskoristite, kao i prilike koje vam sazrijevanje pruža", rekao je Aflek u intervjuu za magazin WSJ i dodao da mu je u "novoj-staroj" vezi prelijepo.

"Definitivno mogu da kažem da je meni prelijepo. To je dobra priča. To je odlična priča! I, znate, možda ću je jednog dana ispričati. Zapisaću sve... i onda ću to zapaliti".

1002625jlobenafleklss

Iako se o njihovom pomirenju nadaleko govorilo da je samo marketinški trik, slavna pjevačica i glumac sve sumnje su odagnali kada se ona nedavno preselila iz Majamija u Los Anđeles, kako bi bila bliže svom dragom, prenosi 24sedam.rs.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.