Savez komunista Crne Gore podržao Demokrate
Demokrate Crne Gore

Savez komunista Crne Gore podržao Demokrate

Savez komunista Crne Gore poziva svoje članstvo, simpatizere, radničku klasu, omladinu, studente i slobodne intelektualce da glasaju za Demokratsku Crnu Goru i njene kandidate za odbornike na izborima koji će se održati u Cetinju, Mojkovcu i Petnjici, jer dajući glas ovoj partiji i njenim predstavnicima, dajete glas: sebi, svojim porodicama i svim građanima ovih opština, dajete glas boljoj sadašnjosti i budućnosti, saopštili su iz Saveza.

“Poštovani građani birači, nije nimalo slučajno što je Demokratska Crna Gora već prepoznata kao partija budućnosti i jedan od nosilaca progresa našeg društva, jer je u svemu crnogorska, demokratska i proevropska. Njoj je u programu na prvom mjestu samostalna, suverena, sekularna i antifašistička država Crna Gora, buduća članica EU”, poručuje se u saopštenju.

Kako su naveli, toj partiji su pravda, znanje, rad, sloga, mir životni standard građana i privredni razvoj naše zemlje, kako kažu,  “konstante i odrednice kojima pridaje veliku pažnju i zalaže se da budu prioritet”.

“Njoj su opšti interesi društva ispred ličnih, i to se da vidjeti u radu njenog izvanrednog rukovodstva, poslanika i odbornika, posebno u Skupštini Crne Gore i parlamentima skupština opština i drugim radnim tijelima ovih parlamenata, preduzećima i institucijama gdje su njeni kadrovi zaposleni, dajući nesebičan doprinos da se kroz civilizovani dijalog dođe do najboljih mogućih rješenja za pitanja od opšteg interesa građana i države, i to je prepoznato od domaće i međunarodne javnosti što je za pohvalu”, dodaje se u saopštenju.

Ono što bi ovom prilikom trebalo istaći, navode iz Saveza,  jeste da je ova “partija dobro organizovana i da vodi politiku miroljubive koegzistencije i na unutrašnjem i na spoljašnjem planu, ona je u svom biću partija pobjeda, a ne podjela i teži da Crna Gora ostane na svom prepoznatljivom evropskom kursu”.

“Sve ovo rečeno i mnogo toga što bi se pozitivno moglo još reći za ovu uspješnu partiju, poštovani građani birači Cetinja, Mojkovca i Petnjice je razlog više i daje nam za pravo da vas sve pozovemo još jednom, da damo glas ovoj partiji i njenim kandidatima za odbornike i nećemo pogriješiti. I zato svi na birališta, svi na izbore i zaokružite najbolje, a oni su to svi znamo – Demokratska Crna Gora”, zaključuje se u saopštenju.

SKCG1152x1536

Foto: Demokratska Crna Gora

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.