Đukić: Koaliciju SD i Liberalne partije čine dosljedni ljudi, na ponos Cetinju i Crnoj Gori
Ivana Đukić

Đukić: Koaliciju SD i Liberalne partije čine dosljedni ljudi, na ponos Cetinju i Crnoj Gori

U vremenu u kojem je sve manje povjerenja, sve više intriga, grubih podmetačina, netačnih informacija, u tom kovitlacu i sudaru primitivnih, ličnih ciljeva - pojavila se koalicija SD-Liberalna partija, saopštila je Ivana Đukić, predsjednica Odbora Liberalne partije na Cetinju I kandidat za odbornika.

Đukić navodi da pojedinci koji čine ove partije su na ličnom planu dosljedni jednako koliko i na političkom.

To poručuje nešto znači.

Uvid u njihovo razmišljanje i stavove kako naglašava donosi dodatno ohrabrenje za razmrsavanje opasno velikih Gordijevih čvorova - nastalih u posljednje vrijeme.

"Svaka tradicionalna misao - sa istinskim zalaganjem za dobrobit Cetinja, povezana sa moderenom brzinom djelanja, odlikuje kadrove koji ne čekaju da im se kaže što treba da urade  već preuzimaju inicijativu. Čast mi je da sam dio ove liste, a pored privatnih krakteristika, koje znam kod ovih osoba, upoznala sam i nevjerovatnu sposobnost saradnje, brzine funkcionisanja, empatije i bezrezervnog izlaženja u susret. Nijednom se nije izrazila površnost, kako u odnosima, tako i u izvršenjima dužnosti, a kako je solidarnost jedan od temelja opstanka čovjekovog društva, ova koalicija bi mogla poslužiti kao uzor", zaključila je Đukić.
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.