DPS Mojkovac: Naša pobjeda u Mojkovcu rađa slobodu Crne Gore
Demokratska partija socijalista

DPS Mojkovac: Naša pobjeda u Mojkovcu rađa slobodu Crne Gore

I pred ove izbore poručujemo da idemo samo na pobjedu, i u Mojkovcu, zbog Crne Gore. Jer, pobjede su uvijek rađale slobodu Crne Gore, a bez njene slobode nema ni onog što je najbolje u nama – niti svega onoga što su stvarali oni najhrabriji i najrazumniji u njoj, saopšteno je danas iz Opštinskog odobra Demokratske partije socijalista.

"Baš zato, ovog ćemo puta glasati evropsku i građansku Crnu Goru, kao jedinu opciju za budućnost, a zato ćemo i pobijediti. Biće to pobjeda i za Mojkovac i za sve u Crnoj Gori, jer upravo se ovdje vodi demokratska bitka za čitavu državu. Ne biramo ovog puta samo lokalnu vlast i nastavak svijetle perspektive ovog herojskog mjesta. Naprotiv. Ovog puta imamo modernu “mojkovačku bitku” – za čitavo društvo, za Crnu Goru koja je za mir i prosperitet, naspram ideja koje nas vraćaju u ružna poglavlja prošlosti", naveli su iz DPS-a.

Poručuju da se ni pred kim neće povući, jer su kako isitču jači od svih ostalih, spremniji za konkretna djela, a ne za ispraznu demagogiju i huškanje.

"Imamo ljude – najsposobnije, najobrazovanije i najodanije Crnoj Gori i njenom napretku. I zato – ove ljude niko ne može da pobijedi, jer to bi bio poraz svih nas. Poraz – kao ono što doživljava čitavo društvo od avgusta prošle godine, zbog čega se stidimo i od čega se crvene obrazi svakom ozbiljnom i dobronamjernom pojedincu u Crnoj Gori. Pobijedićemo jer ne želimo dopustiti nikome da se poigrava Crnom Gorom, njenom samostalnošću i budućnošću. I naša pobjeda neće biti samo u broju i veličini, već u tome što svoje čuvamo i branimo, istovremeno štiteći i druge od sebe. Ali, svoju kuću ne damo onima koji žele da je ugroze i zaustave, koji žele da je nema", kazuje se u saopštenju.

Ne može se dodaju svoja kuća, umjesto naprijed, voditi unazad.

"Neki su to zaboravili, ali ne i građani Mojkovca, koji znaju i pamte da smo upravo mi oni koji neće ni izdati ni napustiti. Jer, nema ništa prirodnije nego reći – ovo je moja kuća, i u Mojkovcu, i na Cetinju i u Petnjici, i svuda gdje je naša Crna Gora. Zato nemamo za koga drugo glasati nego za svoju kuću, za svoje i za naše. Za svu Crnu Goru. I zato – neka živi Mojkovac, da je vječna Crna Gora", zaključuje se u saopštenju Demokratske partije socijalista.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.