U Zrenjaninu konobar tražio da se poštuju epidemijske mjere pa dobio batine (VIDEO)

Porodična proslava u jednom zrenjaninskom lokalu pretvorila se u nasilje. Dva gosta pretukla su konobara zato što je insistirao da se gosti raziđu u 20 časova i poštuju propise u vezi sa koronavirusom. Slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu.

Kada je upozorio goste da se raziđu prije početka važenja kovid propusnica, 19-godišnji Veljko Žegarac iz sela Klek je pretučen. Proveo je zbog toga u bolnici u Zrenjaninu šest prethodnih dana.

"Konstatovali su mi povrede vrata i grudnog koša najviše. Nisam mogao da gutam i da pokrećem vrat. Jako mi je loš osjećaj zato što sam nedužan stradao. Ni kriv, ni dužan sam dobio batine", kaže Veljko Žegarac, prenosi RTS.

Veljko navodi da je radio kao konobar, a ne kovid redar, da su ga tukli u lokalu i van njega, te da je pao u nesvjest i da je sa teškom mukom došao kući, gde su ga dočekali ukućani i pružili mu pomoć.

"Strašno je izgledao: krvav, košulja oko vrata, sav malaksao. Ne može da stoji na nogama. Majka ga je brzo spakovala u kola i odvezla u bolnicu", priča Brane Golubov, deda pretučenog konobara.

Zrenjaninska policija je saopštila da je zbog nasilničkog ponašanja privela oca i sina, Ž. S. (55) i M. S. (21).

Tužilac je posle saslužanja predložio da im se odredi pritvor. Terete se da su osim na konobara, nasrnuli na još dvoje zaposlenih i jednog gosta lokala.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.