Partnerka Ane Brnabić na naslovnici stranog magazina
Foto: Nemanja Jovanović

Partnerka Ane Brnabić na naslovnici stranog magazina

Na naslovnoj strani decembarskog broja modnog magazina L'Officiel, izdanje za arapsko tržište, našla se Milica Đurđić, partnerka premijerke Srbije Ane Brnabić.

„Volim modu, ali nisam njen rob. Ne pratim trendove. Oblačim ono što volim i u čemu se dobro osjećam“, rekla je partnerka premijerke.

Na pitanje u kojim poznatim damama pronalazi inspiraciju Milica je navela:

„Mnogo je značajnih žena u srbijanskoj istoriji, koje su se posebno isticale u teškim vremenima. Na primjer Ksenija Atanasijević, prva žena koja je doktorirala na Beogradskom univerzitetu, potom velika slikarka Milena Pavlović-Barili, pa hrabra Biljana Srbljanović…“ navodi NovaS.

Milicu su pitali i u čemu najviše uživa.

„Postoje dva mjesta u Beogradu koja obožavam – Hipodrom i Filharmonija. Oba su autentična i jedinstvena. Beogradski hipodrom je najstariji sportski objekat, mjesto puno istorije i emocija, nešto u čemu uživaju cijele porodice. Takva je i Filharmonija, koju moj sin takođe mnogo voli. On obožava muziku i često zajedno tamo pratimo koncerte“, otkrila je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.