SNP: Vrijeme krađe izborne volje građana je prošlo
Socijalistička narodna partija

SNP: Vrijeme krađe izborne volje građana je prošlo

Socijalistička narodna partija Crne Gore izrazila je zabrinutost zbog današnjeg saopštenja v.d. direktora Zavoda za zapošljavanje Gorana Folića, u kojem je ustvrdio da se Zavodu obraćaju desetine nezaposlenih iz Mojkovca, Petnjice i Cetinja kojima se prijeti da će im biti uskraćeno pravo na novčanu naknadu od nezaposlenosti ako glasaju protiv partija koje trenutno vrše vlast u tim opštinama.

Ovakvim postupanjem DPS kako navode pokazuje da je spreman na sve kako bi sačuvala vlast u pomenutim gradovima.

"Članovi ove partije su svjesni da će doživjeti poraz na izborima 5. decembra, pa na ovako nizak način pokušavaju da zastraše građane kako bi dobili koji glas više", dodaje se u saopštenju SNP-a.

Pozvali su nadležne organe da ispitaju navode Folića, te da utvrde da li stvarno ima ovakvih slučajeva i da ih procesuiraju, ako ih ima.

Takođe, pozvali su Folića da uputi instrukcije zaposlenima u ZZZ u pomenutim opštinama da budno prate situaciju i da ne dozvole da bilo ko bude diskriminisan po partijskom ili nekom drugom osnovu.

"Vrijeme krađe izborne volje građana je prošlo. Danas duvaju neki mnogo povoljniji vjetrovi, a 30. avgust 2020. godine označio je početak razvlašćivanja DPS-a. Sigurni smo da će taj proces biti nastavljen i u Mojkovcu, Petnjici i Cetinju. Došao je trenutak za građane i za ljude koji će predano raditi na njihovom boljem sjutra", zaključuje se u saopštenju SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.