Uhapšen 31-godišnjak, osumnjičen za teško ubistvo u pokušaju u PG
Ilustracija

Uhapšen 31-godišnjak, osumnjičen za teško ubistvo u pokušaju u PG

Službenici Uprave policije su danas, nakon intenzivnih aktivnosti, locirali i lišili slobode osumnjičenog za teško ubistvo u pokušaju koje je izvršeno početkom novembra u naselju Stara Varoš na štetu dvije osobe.

"Slobode je lišen M.B. (31) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju na štetu A.M. (20) i I.T. (24). Osumnjičenom se na teret stavlja i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a on će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici", saopšteno je iz policije.

M.B. je, kako se sumnja, 2. novembra 2021. godine, u naselju Stara Varoš upotrebom vatrenog oružja pokušao lišiti života oštećene osobe na način što je u njihovom pravcu ispalio više projektila.

A.M. je tom prilikom kako je saopšteno iz policije, zadobio teške tjelesne povrede dok I.T. nije imao povreda od vatrenog oružja. Osumnjičeni se nakon izvršenog krivičnog djela dao u bjekstvo.

"Povodom konkretnog krivičnog djela u kontinuitetu su preduzimane kriminalističko – operativne mjere i radnje na terenu koje su doprinijele da se prikupe relevantni dokazi koji ukazuju na sumnju da  je  M.B. izvršilac ovog krivičnog djela, nakon čega je za njim raspisana lokalna potjernica.

Intenzivna potraga za ovim licem dovela je do otkrivanja tačne lokacije na kojoj se skrivao nakon čega je i lišen slobode", zaključuju iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.