U Kučima pronađeni posmrtni ostaci Miličkovića koji je nestao u martu
Ivan Miličković

Pronašao ih mještanin

U Kučima pronađeni posmrtni ostaci Miličkovića koji je nestao u martu

Posmrtni ostaci 35-godišnjeg Podgoričanina Ivan Miličkovića, koji je nestao krajem marta ove godine, pronađeni su sinoć pored puta između sela Cvilina i Kržanja, u Kučima, javlja Televizija Vijesti.

Ostatke tijela slučajno je pronašao mještanin, koji je odmah obavijestio policiju, a na lice mjesta su izašli i tužilac i forenzičari.

Iz policije je TV Vijesti potvrđeno da se radi o Miličkoviću koji je nestao 27. marta, kada je posljednji put viđen u Zagoriču.

Njegova porodica sumnja da ga je tada neko zvao da hitno izađe a kad se nije vratio, policiji su prijavili nestanak.

Njegov automobil pronađen je 17. aprila zapaljen u selu Koći u Kučima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.