Minhen: Eksplodirala bomba iz Drugog svjetskog rata, troje povrijeđenih
Foto: DPA

Minhen: Eksplodirala bomba iz Drugog svjetskog rata, troje povrijeđenih

Nedaleko od prometne željezničke stanice u Minhenu u Njemačkoj desila se eksplozija, saopštila je policija. Kako piše njemački Bild, pozivajući se na vatrogasce, do eksplozije je došlo na gradilištu nedaleko od stanice Donersbergerbrik. Povrijeđeno je troje ljudi, od kojih jedan teže.

Prema informacijama Bilda, eksplodirala je avionska bomba iz Drugog svjetskog rata.

Prasak se mogao čuti nekoliko kilometara dalje.

Željeznički saobraćaj je privremeno obustavljen, policija je ogradila područje, izvan koga nema opasnosti, kako je napisala na Tviteru,prenosi N1.

„Mi smo u procesu zbrinjavanja ljudi“, rekao je portparol vatrogasne službe na mjestu događaja.

Tačan uzrok eksplozije još nije poznat. Policija je saopštila da za sada nema dokaza o zločinu.

Donersbergerbrik se nalazi nedaleko od glavne željezničke stanice u centru Minhena, na glavnoj trasi gradske željeznice u Minhenu. Brojna vatrogasna vozila i oko 50 hitnih službi su bili na licu mjesta, a helikopter savezne policije kružio je iznad područja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.