Završeno saslušanje: Belivuk i Miljković negirali ubistva u Crnoj Gori
Belivuk i Miljković

Završeno saslušanje: Belivuk i Miljković negirali ubistva u Crnoj Gori

Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković i Ratko Živković saslušani su u Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, a na osnovu zamolnice Crne Gore, na okolnosti krivičnih djela izvršenih u našoj zemlji.

Osumnjičeni su negirali izvršenje zločina.

Nova S navodi da im se stavlja na teret stvaranje kriminalne organizacije i ubistva.

Oni su saslušani uz prisustvo crnogorskog tužioca Saše Čađenovića.

Belivuk, Miljković, Janković su negirali krivicu, a detaljnu odbranu će iznijeti kada budu dobili sve spise, s obzirom da je sada tek stigla naredba o sprovođenju istrage.

Kako saznaje Nova S, osumnjičenima se na teret stavlja izvršenje dva ubistva – Adisa Spahića i Damira Hodžića.

Sa druge strane, kriminalnoj organizaciji, čiji je vođa Belivuk sa NN licima, stavlja se na teret i likvidacija Mila Radulovića.

Saslušanje su obavili glavni specijalni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić i specijalni tužilac Saša Čađenović nakon čega su Belivuk, Miljković i Janković vraćeni u Okružni zatvor u Beogradu, piše Nova S.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.