Krivokapić: Inicijativa za smjenu Vlade je politički marketing
Zdravko Krivokapić

"Platforma DF-a je upućena partijama ne meni"

Krivokapić: Inicijativa za smjenu Vlade je politički marketing

Inicijativa za izglasavanje nepovjerenja vladi politički je marketing za lokalne izbore u Podgorici, kazao je premijer Zdravko Krivokapić.

Krivokapić je novinarima, nakon panel debate "Zapadni Balkan: Budućnost Evrope je naša zajednička agenda", rekao da ne vidi da bi iko mogao da preokrene, kako je rekao, slobodnu volju građana od 30. avgusta.

“Volja građana je tada bila uperena protiv režima koji je ostavio mnogo posljedica”, rekao je Krivokapić.

Na pitanje da li ima izgleda za sastanak parlamentarnom većinom budući da je Demokratski front kazao da je 10. decembar rok za dogovor, Krivokapić je kazao da su oni njega isključili iz procesa.

“Oni meni nijesu poslali tu platformu, već partijama. Da je meni upućen poziv, ja bih otišao na pregovore. Ne idem ni u jednu kuću ako nijesam pozvan”, kazao je Krivokapić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.