80.000 eura za nove ukrase u Budvi

80.000 eura za nove ukrase u Budvi

Javno komunalno preduzeće Budva na čijem je čelu Predrag Ivanović i ove će godine u skladu sa svojom dugogodišnjom praksom i aktivnostima okititi grad i uljepšati ga za predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

˝Ove godine smo izdvojili 80 000 eura za nabavku novih ukrasa a akcenat će biti na površinama koje su do sada bile slabije ili nikako ukrašene. Posebno bih naglasio nov način ukrašavanja u gradskim parkovima i na zelenim površinama. Biće ukrašeni i kružni tokovi u Bečićima, Petrovcu kao i ulazak u grad kod nekadašnjeg Berkovića a sadašnjeg hotela Skver. Za razliku od prethodnih godina, a ja se nadam na radost mještana - uložićemo u ukrašavanje mjesnih zajednica Pržno, Sveti Stefan, Rafailovići i Jaz, što do sada nije bila praksa a time želimo da pokažemo da naše preduzeće želi da se praznična atmosfera osjeti podjednako na teritoriji cijele opštine.˝ navodi Ivanović.

Osim svega navedenog, u želji da se što više naših sugrađana uključi u uljepšavanje grada i sa željom da u ova teška vremena koja je prouzrokovala pandemija posebno obradujemo mlade, poručio je da su u pregovorima sa osnovnim i srednjim školama da njihovim učenicima doniramo jelke koje će potom oni sami okititi svojim autentičnim ukrasima što je ujedno i način da se mladi kroz svoj rad aktivno uključe u proslavu.¨ zaključio je u saopštenju Predrag Ivanović direktor Komunalnog preduzeća.​
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.