U Rumuniji  tri takmičarke iz Ulcinja proglašene za prvaka Balkana
Foto: Akademac Ulcinj

Tekvondo Akademac

U Rumuniji tri takmičarke iz Ulcinja proglašene za prvaka Balkana

Tekvondo Klub Ulcinj prošlog vikenda sa takmičarima i reprezentativcima Crne Gore, u Bukureštu u Rumuniji osvojio je zapažene rezultate.

U subotu, 27.11.2021. godine održan je međunarodni turnir "GEN 24", nivoa E2, na kojem se prikupljaju bodovi za svjetsku rang listu WT-a.
U nedjelju 28.11.2021. održano je Balkansko prvenstvo na kojem je ucestvovalo 600 takmičara iz 11 balkanskih zemalja. 
Na oba turnira učestvovali je i reprezentacija Crne Gore, među kojima i šest takmičara Taekwondo kluba Ulcinj.-navode u saopštenju ovog kluba.

Na turniru "GEN 24" takmičari iz Ulcinja  osvojili su 4 medalje:

Sara Kraja zlatnu medalju, 
Merisa Malokraja srebrnu medalju, 
Enes Dushku srebrnu medalju, 
Arta Ismaila bronzanu medalju. 

Na Prvenstvu Balkana takmičari iz Ulcinja ostvarili su izuzetno veliki rezultat gdje su tri takmičarke ovoga kluba proglašene za prvaka Balkana.
Šampionom Balkana za 2021. godinu sa tri dobijane borbe proglašeni su takmičari:

Sara Kraja
Arta Ismailaga
Enes Dushku

Bronzanu medalju osvojila je:
Amra Dushku

¨Bio je to naporan i dug put, ali smo na kraju veoma zadovoljni učinkom naših takmičara postignutim rezultatom. Zahvaljujemo se svima koji nas podržavaju u ovom smjeru.¨ poručio je 
Glavni trener TK Ulcinj,  Fikret Dushku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.