SD-LP: Cetinjska URA da se ogradi od mizoginih uvreda njihovog kandidata za odbornika (FOTO)

SD-LP: Cetinjska URA da se ogradi od mizoginih uvreda njihovog kandidata za odbornika (FOTO)

Koalicija „SD-LP – VAZDA DOSLJEDNI CETINJU“ pozvala je cetinjsku URU da se ogradi od mizoginih uvreda njihovog kandidata za odbornika, Miodraga Bogdanovića, na račun kandidatkinje Liberalne partije na toj listi, Mirne Nikčević.

Bogdanović je, naime, komentarišući na Facebook stranici RTV Cetinja saopštenje kojim je Mirna Nikčević iznijela stav da je URA prevarila Cetinje, napisao „Ko o čemu, k...a o poštenju“.

 

258F421676854AF6973823D04F26A46E

„Ovakav rječnik ne priliči ni ulici i nekome ko nikakve veze sa politikom nema, a ponajmanje osobi koja ispred jedne partije ima amibiciju da bude odbornik u lokalnom Parlamentu. Neće se to, srećom, desiti, jer su Cetinjanke i Cetinjani i te kako dobro prozreli politiku partije koju Bogdanović zastupa, kao što su imali priliku da, 4. i 5. septembra ponajbolje osjete „blagodeti“ vlasti u kojoj URA participira sa izdajnicima Cetinja i Crne Gore.

Ovim putem pozivamo cetinjsku URU, njenog nosioca liste Šola Jankovića, kao i sve druge političke aktere na Cetinju da se jasno ograde od ovakvog stava nekoga ko pretenduje da bude odbornik u lokalnom Parlamentu i da osude mizogino, a prije svega nekulturno ponašanje našeg sugrađanina. Ukoliko cetinjska URA to ne uradi, smatraćemo da u potpunosti podržavaju Bogdanovićev stil i način izražavanja i ophođenja prema ženama, čemu će, uvjereni smo, svaka časna Cetinjanka i Cetinjanin umjeti na pravi način da odrede mjeru na izborima 5. decembra“, saopštili su iz koalicije Socijaldemokrata i Liberalne partije na Cetinju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.