Popović podržao listu SD-LP na Cetinju: Ostvarenja Sekretarijata na čijem sam čelu čine me izuzetno zadovoljnim i ponosnim
Bora Popović, Foto: Socijaldemokrate

Popović podržao listu SD-LP na Cetinju: Ostvarenja Sekretarijata na čijem sam čelu čine me izuzetno zadovoljnim i ponosnim

Sekretar Sekretarijata za stambeno komunalne poslove i saobraćaj Prijestonice Cetinje Boro Popović podržao je izbornu listu “SD-LP – Vazda dosljedni Cetinju”.

"Kao nestranačka ličnost 2018. godine sam imenovan na mjesto sekretara Sekretarijata za stambeno komunalne poslove i saobraćaj Cetinja. U trogodišnjem mandatu, sekretarijat koji vodim napravio je veoma zapažene rezultate, tako da sam u timskom radu, sa svojim saradnicima i kolegama, promijenio pravac djelovanja ovog sekretarijata", naveo je Popović.

Jedan od najznačanijih rezultata je kako navode dužina asfaltiranih puteva.

Naime, asfaltiranjem puteva u duzini od cc 70km , od čega se 90% odnosilo na seoska područja, dokazali su da bez adekvatne putne infrastrukture povratak na selo nije moguć.

Poručuje da se samo u posljednje dvije godine broj poljoprivrednih gazdinstava se udvostručio.

"Ovaj podatak nas je ohrabrio jer proces revitalizacije zapuštenih domaćinstava sam po sebi nije ni malo lak, ali uz dobro planiranje i adekvatna ulaganja može biti ostvariv. Unapređenjem seoske putne infrastrukture, uz prirodne i ambijentalne uslove, razvijamo sve aspekte ruralnog područja, što u krajnjem rezultatu doprinosi povećanju ekonomske dobiti Prijestonice Cetinja", istakao je Popović.

Pored ovog, značajno je kako ističe napomenuti da su izuzetno unaprijedili sistem funkcionisaja javne rasvjete, koji sada u svom sistemu posjeduje preko 100 novih stubova rasvjete.

"Isto tako, zadovoljni smo kako teče proces nabavke i postavljanja podzemnih kontejnera. Na gradskom području će se uskoro nalaziti 12 polupodzemnih kontejnera. Polupodzemni kontejneri su proizvod koji omogućavaju racionalnu organizaciju  sakupljanja, razvrstavanja i odlaganja komunalnog otpada. Njima se unapređuje rad komunalnog sistema, a značajno poboljšava kvalitet životne sredine naših sugrađana što je i krajnji cilj ovog sekretarijata", zaključio je Popović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.