Vuković: Fotelja Krivokapića trenutno veća od CG; Bratić: Ružne uvrede na račun premijera
Aleksandra Vuković

Vuković: Fotelja Krivokapića trenutno veća od CG; Bratić: Ružne uvrede na račun premijera

Komentarišući tokom današnjeg zasijedanja jučerašnje istraživanje po kome je rad Vlade ocijenjen negativno, poslanica Demokratske partije socijalista Aleksandra Vuković je istakla da je za sve kriv premijer Zdravko Krivokapić, kome je, kako je istakla, fotelja veće od Crne Gore.

Vuković je kazala da je ova Vlada za rad od građana dobila dvojku.

“Jedinicu iz vladanja dali smo joj svi mi, a ukor i isključenje iz političkog života Crne Gore ubrzo slijede. Država nam je kao pijani brod, koji se nasukao na hridine populizma i kleronacionalizma. Rušilačko umijeće podigli su na najviši nivo”, kazala je Vuković,prenosi CdM.

Nije, ističe, ministarka prosvjete, nauke, kuture i sporta Vesna Bratić kriva što ništa crnogorsko nemamo u Crnoj Gori.

“Premijer je kriv, on je odredio mjeru značaja prosvjete, nauke, kulture i sportau Crnoj Gori. On ne želi prosvijećenu Crnu Goru, on želi zatucano društvo jer samo takvim on može vladati. Ko bi vjerovao čovjeku kao što je on. Pojavio se kao bogougodnik, a ispostavilo se da je bogohulnik”, kazala je Vuković.

A zatim je dodala.

“Fotelja Zdravka Krivokapića je trenutno veća od Crne Gore. Porasla je onoliko koliko se smanjila u očima građana i međunarodne javnosti. Gabariti te fotelje zasjenjuj sve. Premijer je nestao u njoj, pravi vlastohlepac i foteljoljubac. Mi imamo premijera od nevolje”, navela je Vuković.

DF ga ne želi, URA ga ne želi, građani ga ne žele.

“Samo on sebe želi. Ja bi rekla-Zdravko željatelj. I Demokrate ga žele”, navela je Vuković,prenosi CdM.

Bratić je na to rekla da kojim slučajevima učestvuje u izborima za predsjednika opozicionog DPS-a, glasala bi za Vuković.

“Period prije ovog pijanog broda je bio splav Meduze. Znaće Vuković o čemu se radi. Hvala joj što moj srpski narod smatra velikim i slavnim”, kazala je Bratić.

Ističe i da je za sekularnu državu i odvojenost crkve od države.

Poručila je Vuković da pitanja za Krivokapića uputi njemu lično.

“Ono što ja znam za Krivokapića je da je iskren, častan čovjek. Uvrede na njegov račun su zaista ružne”, poručila je ministarka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.