Nova snaga će uspostaviti javni prevoz u Petnjici
Amel Skenderović

Nova snaga će uspostaviti javni prevoz u Petnjici

"Nova snaga predvođena Demokratama prepoznala je pregršt problema u našoj opštini, a kao odgovoran politički subjekt imamo odgovarajuća rješenja koja će olakšati život naših sugrađanki i sugrađana i ponuditi im niz novih sadržaja", saopštio je Amel Skenderović kandidat za odbornika izborne liste "dr Albin Ćeman - Demokrate - Demokratska Crna Gora - NOVA SNAGA".

Prema riječima Skenderovića, dolaskom DPS-a na vlast ukinuta je i posljednja linija javnog prevoza Savin Bor – Berane.

"Svi smo se radovali osamostaljenju nase opštine i nadali da će taj status poboljšati životni standard svih nas. Evidentno je da je nezainteresovanost DPS uprave dovela do toga da se Petnjica vrati 50 godina unazad, ali tada je za razliku od trenutnog stanja, javni prevoz redovno funkcionisao.Nedostatak javnog prevoza opterećuje naše sugrađane, otežava funkcionisanje i uzrokuje značajna finansijska izdavanja za taksi prevoz, kao i gubitak dragocjenog vremena", navodi Skrenderović.

Kaže da danas u Petnjici nemaju osnovne uslove za putovanje kakvi priliče modernom vremenu.

"Prvo su nam ukinuli sve linije, a onda 8 godina obećavali javni prevoz, međutim, mi i dalje zavisimo od taksija ili tuđe dobre volje, što posebno pogađa one na udaljenijim područjima. Nedopustivo je da smo  danas u goroj situaciji nego prije 50 godina.Nova lokalna uprava biće servis svih građana! Vratićemo javni prevoz u Petnjicu, kako ne bi morali da zavisite od tuđih prevoznih sredstava da bi zadovoljili svoje osnovne potrebe.Zato, za nove projekte i novu Petnjicu – zaokružite šesticu", poručuje Skenderović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.