Fondacija Budi human za Danila uputila pomoć od 3.000 eura
Danilo Marković

Raspodjela sredstava nastavlja se do daljnjeg

Fondacija Budi human za Danila uputila pomoć od 3.000 eura

Danilo Marković je dječak iz Kotora koji je svoju prvu operaciju imao sa samo tri godine, kada je izvršena hirurška intervencija otklanjanja tumora zadnje lobanjske jame.

„Nakon toga, Danilo je bio podvrgnut mnogim intervencijama i sada, kao šesnaestogodišnjak, mora da nastavi svoje liječenje i sprovodi redovne kontrole“, objasnili su iz Fondacije Budi Human.

Fondacija je, za Danilov nastavak liječenja, uplatila sredstva u iznosu od 3.000 eura.

„Raspodjela sredstava za djecu oboljelu od karcinoma je aktivna i nastaviće se do daljnjeg. Zato, pozivamo sve porodice djece oboljele od karcinoma da nam se jave, kako bi im pomogli da ostvare pravo na dio sredstava u okviru pomenute raspodjele“, poručuju iz Fondacije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.