Ministarstvo prosvjete: Jedina prava anketa za nas su izbori
Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta

Ministarstvo prosvjete: Jedina prava anketa za nas su izbori

Za Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta (MPNKS) jedina prava anketa su izbori, poručili su iz tog resora.

Oni su reagovali na saopštenje Socijaldemokrata (SD) u kojem se navodi da je taj resor pod rukovodstvom Vesne Bratić, za godinu od jednog od najboljih došao do najgore ocijenjenog resora.

Istraživanje Centra za građansko obrazovanje i agencije Damar, rađeno na uzorku od 1.012 ispitanika, pokazalo je da je rad MPNKS najgore ocijenjen.

Iz MPNKS su kazali da su za njih jedina prava anketa izbori.

"Izbori od 30. avgusta prošle godine su dali svoj sud o tome kako ste radili”, kaže se u reagovanju.

Iz Ministarstva su kazali da se uz pomoć nekada Vladine, danas jasno profilisane organizacije Demokratske partije socijalista (DPS) i SD-a, sprovode razne ankete u kojima su ova Vlada i ministarstva ocijenjena kao nešto najgore što Crna Gora ima.

“Ova anketa kao i mnoge do sada, fingirane u vašem sve manjem glasačkom tijelu, rekla je ono što i očekujemo od vas - da nema goreg ministra od ministarke Vesne Bratić”, navodi se u reagovanju.

Kako su kazali, to bi ih možda i “zaboljelo”, da se ne zna pravo stanje stvari i kakve zle namjere stoje iza tog slavodobitnog proglasa.

“Razumijemo vaše frustracije, imamo razumijevanja za vaše sitne politčke marifetluke, ali nemamo razumijevanja za zlobu kojom pokušavate da opravdate svoj "rad", ali "glupost i zloba su neograničeno oružije ograničenih ljudi”, dodaje se u reagovanju.

Iz Ministarstva su naveli da su, nakon 30 godina devastirajuće vladavine prethodne vlasti i onoga šta su ostavili za sobom, svjesni da ih čeka težak posao.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.