Šapčanin koji je u subotu zaustavio bager na protestima pušten iz pritvora
Foto: Screenshot

Šapčanin koji je u subotu zaustavio bager na protestima pušten iz pritvora

Dragan Milovanović Crni, Šapčanin koji je u subotu zaustavio bager na protestima u tom gradu, pušten je iz pritvora. On je u kratkoj izjavi za Nova.rs rekao da je odlučeno da može da se brani sa slobode.

„Veoma sam srećan što sam izašao iz pritvora. Policajci i svo osoblje sa kojima sam bio u kontaktu su bili korektni prema meni, niko me nije poprijeko pogledao“, prve su riječi Milovanovića nakon izlaska iz pritvora.

On u izjavi za Nova.rs nije želio da govori o daljim koracima dok se ne slegnu utisci.

„I dalje sam pod utiskom, mnogo toga se izdešavalo, tako da ne bih govorio sada o daljim koracima. Ono što mogu da potvrdim je da je odlučeno da se branim sa slobode“, izjavio je Milovanoviić.

Nova podsjeća, u subotu se pojavio snimak na kom se vidi kako naprednjaci u Šapcu bagerom pokušavaju da prođu kroz grupu ljudi. Iza njega je išla grupa huligana i nasilnika sa letvama pa čak i čekićem.

Okupljeni građani su pokušali da zaustave bager, međutim, vozač je odlučio da nastavi sa vožnjom, što je izazvalo revolt demonstranata ali i strah da neko može biti povrijeđen.

Nakon toga se Dragan Milovanović Crni popeo na mašinu i fizički zaustavio naprednjake u njihovoj namjeri da sa bagerom uđu u okupljenu masu. Na taj način je spasao građane od potencijalnih povreda.

Kako je ranije otkrio taj portal, bager koji je krenuo na okupljene građane vozio je Nebojša Stojićević Jarin, šabački naprednjak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.